Hoidot

Joskus voi käydä niin, että pelkkä yöuni ei riitä palauttamaan päivästä. Kenties uni vain pakenee kun laskeudut levolle. Päiväsi voivat olla hektisen kiireisiä. Suru, voimattomuus tai rauhattomuus voivat vallata mielesi.

Anna Kikon auttaa!

KIKO TiinaKoivulintu20140222_3392
Shindo-rentoutushoito (60 minuuttia)

Shindo-hoito kruunaa lepopäiväsi. Monet asiakkaani ovat kiireisiä, jännittyneitä tai väsyneitä. Toiset taas tarvitsevat tehokasta palautumista aktiiviseen treenaamiseensa. Rentoutushoito lievittää näitä rasitteita ja auttaa sinua takaisin tasapainoon. Hoidettaessa olet peitteen ja hoitoliinan alla omassa rauhassasi kun painelen ja rapsuttelen kehosi meridiaanireittejä. Makaat hoitopatjalla joko vatsallasi, selälläsi tai kyljelläsi tai istut tuolilla jos makuuasento ei ole mahdollinen. Käyn läpi koko kehosi päälaesta pikkuvarpaisiin, yksityisalueitasi kunnioittaen. Pehmeytensä ansiosta Shindo-rentoutushoito sopii kaiken ikäisille. Nuorin hoidettavani on ollut 3-vuotias ja vanhin reilusti yli kahdeksankymmenen. Apua hoidostani ovat saaneet himourheilijat, univajeiset, elämäntilanteessaan kamppailevat ja työn kuormittamat. Kehon lisäksi Shindo ravitsee vahvasti myös mieltä. Shindo-hoito on todellinen syvärentouttaja!

Shindo-hoito + akupistepainanta tai Nail method (90 minuutin yhdistelmähoito)

Akupisteet ovat meridiaanien (kanavien) varrella sijaitsevia hyvin tehokkaita hoitopisteitä, jota painamalla saadaan Ki-energian kulkua vapautumaan. Shindo-hoidon ja akupistepainannan yhdistäminen samaan hoitoon on ollut erityisen antoisaa urheilijoille ja hyvin kuormittuneille ihmisille. Shindo-hoidossa käydään meridiaanikanavia leveällä otteella läpi. Akupistepainannalla voin lisähoitaa niitä kanavia, joiden varrella tarvitaan erityistä stimulointia. Jään sormilla painaen viipymään yhteen-kahteen akupisteeseen kerrallaan ja jatkan sitten leveämmällä Shindo-otteella hoitoa eteenpäin. Jotkut pisteet saattavat olla arkoja, mutta niiden painelu on hyvin rentouttavaa.

Shindo + Nail method yhdistelmähoidossa availen meridiaanikanavat hyvin hellästi puutikkua apuna käyttäen ja jatkan sitten hoitoa Shindon rauhallisilla painalluksilla. Yksittäisiin kehon kipukohtiin voin jäädä taas availemaan tukoksia Nail method -tekniikoilla. Erittäin rentouttavaa ja kehotietoutta lisäävää, suosittelen!

KIKO TiinaKoivulintu20140222_3392
KIKO TiinaKoivulintu20140222_3392
Shindo- / Sonkyo-hoitovenyttely (yksityistunti 90 min)

Hoitovenyttely muistuttaa sisällöltään venyttelyryhmän ohjelmaa. Olemme kuitenkin kaksin, joten kaikki tuki ja hoito tulevat vain sinulle. Tuetun venyttelyn lisäksi ehdin hoitaa sinua myös rennossa makuuasennossa, jolloin tuloksena on sekä venyttelyn jälkeinen keveys ja rauha että hoidon jälkeinen syvä rentous.

Kuratomi Method -hoidot: Spacewalk (60 min) ja Nail Method (60 min)

Kuratomi Method -hoitojen yksi fyysisesti vahvimmista hoitomuodoista on Spacewalk. Mikäli olet tottunut urheiluhierojalla kävijä tai vahvemmat otteet tuntuvat sinusta muuten kotoisilta, Spacewalk on sinulle. Tämä hoito tehdään lähes kokonaan jaloilla, jolloin otteet ovat fyysisesti syvempiä ja tempo selvästi ripeämpää kuin perinteisessä Shindossa. Hoidon jälkeen olosi on aukinainen ja tyyni.

Nail Method on jotain aivan muuta! Seinsei Kuratomin vasta kehitellessä tätä hoitotapaa, puutikulla koskettiin aluksi reilulla otteella. Sittemmin sensei huomasi, että mitä hellempi tikun kosketus on, sitä voimakkaampi on sen sisäinen vaikutus. Testaillessaan optimaalisinta otetta hän huomasi, että parhaat tulokset saavutetaan lähes täysin ilman kosketusta! Hoidon luonne muuttui ”etähoitotyyppiseksi”, ja sopiikin siksi parhaiten ihmisille, joilla yhteys omaan kehoonsa on valmiiksi herkkä. Hoito sopii myös  hyvin niille, jotka eivät nauti kosketushoidoista, mutta tuntevat tarvitsevansa kehon ja mielen tukkojen avaamista. Hoidon jälkeen olo on hyvin rentoutunut, parhaimmillaan lähes euforinen. Nail Method -hoidossa makaat patjalla tai istut tuolilla mikäli makuuasento ei ole mahdollinen. Hoitaja käy hyvin hellästi läpi kehosi varpaista päälakeen. Suosittelen kokeilemaan!
Nail Methodia voi saada myös 30 minuutin osahoitona ja 90 minuutin yhdistelmähoidossa Shindon parina.

 

 

KIKO TiinaKoivulintu20140222_3392